Produsele pot fi comandate prin formularul de contact, Facebook, Instagram sau

Colier rozar Sf.Anton de la Padova

Colier~rozar cu iconita Sf. Anton de la Padova
Iconita este realizata manual, materialul din care este realizata rama nu contine plumb, in schimb contine un procent mic de argint.
Dimensiuni iconita~2.5x2cm
Medalionul prezinta imagini cu Sf.Anton pe ambele fete.
In realitate culorile iconitei sunt mai pale.


Detalii Aici
In fiecare zi de marti (Marţea este ziua Sfântului Anton, fiindcă în cea dintâi marţi după moarte i-a fost mutat sicriul cu rămăşiţele pământeşti din mănăstirea Arcella în biserica Preasfintei Fecioare din Padova. În acea zi au avut loc o mulţime de vindecări minunate. De atunci a rămas obiceiul, care s-a răspândit în toată lumea, ca marţea să se facă rugăciuni către Sfântul Anton. ) rozarul beneficiaza de un pret special . Daca il comandati intr-o zi de marti pretul lui este de 29.99lei.
♥♥♥♥♥♥
Minunile făcute de Sfântul Anton sunt atât de felurite, încât cu greu se poate hotărî în ce nevoi a ajutat mai mult. El scapă de moarte, ferește de erezii, de nenorociri, de diavol și de ispitele lui, de lepră și de bolile molipsitoare și incurabile; însănătoșește pe toți bolnavii care aleargă la dânsul cu încredere, ajută călătorii pe ape; îi eliberează pe robi, pe prizonieri și pe surghiuniți; află lucrurile pierdute; scapă și ferește de orice soi de primejdii și ajută în orice fel de lipsuri. De aceea, astăzi creștinii așteaptă de la Sfântul Anton orice har; haruri mari și haruri mici: și Sfântul îi mângâie dacă e spre binele lor sufletesc.
Găsitorul lucrurilor pierdute sau furate
I s-a dat acest nume pentru că, spre deosebire de alți sfinți, mângâie și ajută pe acei care, din vina sau fără vina lor, au pierdut lucruri scumpe sau folositoare și vor să le găsească.

Comentarii

Anonim a spus…
Buna . M ar interesa si pe mine un astfel de medalion. Putem vorbi?te rog scrie mi pe lory5beauty@yahoo.com

Postări populare